Feil
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med Id: 66
torsdag, 30 oktober 2014 23:45

Regissør 2015

Skrevet av  Webmaster
Regissør for "Maren dømt til døden 2015" Regissør for "Maren dømt til døden 2015" Arnstein Langåssve

Arnstein Langåssve tar regi for årets Marenoppsetning!

Vi er så heldige og ha fått med oss Arnstein Langåssve som regissør for neste års oppsetting av "Maren dømt til døden". Han har allerede gjort seg kjent i region Hitra og Frøya gjennom "Oda fra havet" på Mausundvær, hvor han hadde regiansvaret og selv var skuespiller.

Arnstein har i fra 10 års alder vært aktiv i teatermiljøet på Verdal, og har stått på scenen i forestillinger rundt omkring på Innherred. Han har hatt regiansvar for flere amatørforestillinger i Nord-Trøndelag. Frem til 2014 var han ansatt som formidlingsleder ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter, der han blant annet har vært prosjektleder for Olsokdagene og vandreforestillingen "Gårdimillom", samt "Vikinggutten". Arnstein driver per i dag sitt eget selskap, "kulturskapet", hvor han tar på seg oppdrag som regissør, formidler og prosjektleder innenfor kulturfaget.                                                                                          

                             "Det å få tilbud om å være regissør for marenspillet, ser jeg som en stor ære" (Arnstein Langåssve).

Arnstein ser at teaterforestillingen "Maren dømt til døden" har blitt en tradisjon og et kjent og kjært stykke for mange i regionen. Videre sier han at det å skulle ta over "registolen" etter navn som Eli Sørensen, Arnulf Haga og Anne Krigsvoll blir med en viss ærefrykt men gleder seg stort. Avslutningsvis sier han at vi ser ut til å ha bygd opp en trygg og god ramme for forestillingen, og at han med dette grunnlaget vil få et meget godt utgangspunkt å jobbe videre på. Nå er det for ham å ta over "stafettpinnen" etter våre tidligere dyktige regissører, og for oss å ønske han riktig lykke til! Kanskje får vi se han i en av rollekarakterene?

Lest 2350 ganger
Mer i denne kategorien Maren 2015 »