mandag, 13 august 2012 13:53

Maren for fulle hus

Skrevet av 
Bøddel Bøddel Ingolf Jektvik

Også i år ble det fulle hus under Maren i Dolm kirke. Over 1200 personer har sett årets oppsetning om den tragiske historien om Maren Johanne Olsdatter Jektvik.
Mange utrolig dyktige amatører fra Hitra og Frøya sammen med proffesjonelle krefter gjorde årets oppsetning til et kvalitetsarrangement det er svært vanskelig å toppe her i regionen. Arrangementsapparatet i "Maren melder om svært hyggelige tilbakemeldinger fra publikum.

Nytt av året var at ensemlet i Maren gjorde en spontan-konsert ute i torgområdet i Fillan sentrum. Her fikk ensemblet vist at de har kvaliteter ut over det å spille en teaterforestilling og vartet opp med mange gladlåter alt under kyndig akkompement fra Maciej Karpinski som ledet årets "Maren-orkester" samt var musikkansvarlig for Marenoppsetningen i Dolm. Nedenfor så finner dere bilder fra konserten i Fillan. I tillegg til disse bidro også Elin Strandheim Karpinski (koransvarlig og deltaker i Maren-koret i oppsetningen), Brit Hestnes Vie ("Ane" i oppsetningen) og Anne Dorte Øverland (deltaker i Maren-koret) med vakre sangnummer på konserten.

Sist redigert tirsdag, 18 september 2012 11:31
Mer i denne kategorien Oppsetning 2009 »